8. mart 2018.8. mar 2018.
Reakcije

Regularni izbori u MZ Letnjikovac

Odgovor povodom izjave poverenika Srpske napredne stranke u Šapcu, Bobana Birmančevića, o takozvanim neregularnostima u vezi sa izborima MZ Letnjikovac.
Ovim putem želim da političkoj gromadi Bobanu Birmančeviću odgovorim na medijske prozivke u vezi sa izborima u MZ Letnjikovac.
Ja kao politički anonimus, razumeo bih gospodina Birmančevića da u bilo kom segmentu govori istinu i da su se on i njegovi partijski drugovi pridržavali slova IZBORNOG ZAKONA u MZ Letnjikovac, kao što su se pridržavali u svim drugim mesnim zajednicama. Pre svega želim da obavestim javnost da SNS nije na vreme predao svoje prigovore kandidata, već su prilično bahato i politički šarlatanski zakasnili sa svim rokovima, više od sedam dana. Izborni zakon je potpuno jasan kao i statut MZ i on svakog trenutka može biti dostavljen javnosti na uvid. Izborna komisija je već po zaključivanju liste kandidata, van svih rokova dobila prigovor na listu, što je naravno, odbijeno od strane IZBORNE KOMISIJE, koja se, ponavljam, pridržavala IZBORNOG ZAKONA I STATUTA MZ. I u vezi sa tim nema ništa sporno. Lično mi nije jasna medijska hajka gospodina Birmančevića, političke gromade, jer sam se ja, politički anonimus, kao i svi ostali u MZ Letnjikovac pridržavao ZAKONA i STATUTA i svih ostalih PREDIZBORNIH PRAVILA.

Nikola Veselinović, UG Siguran korak

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa