8. mart 2018.8. mar 2018.
Tretman za redukovanje bora

Da li su hirurške injekcije jedini oblik tretiranja bora

Medicinsko-kozmetičke injekcije pronašle su široku primenu u celom svetu, pružajući odgovore na sve potrebe modernih žena, nudeći brza rešenja za sva oštećenja koja se vremenom pojavljuju na licu.
Postoji nekoliko tipova injekcija od kojih su najpoznatije: Botullinum Todžin injekcija, injekcija hijaluronske kiseline, mezoterapijske mikro-injekcije. Svi navedeni tretmani zahtevaju značajne tehničke sposobnosti i veštine i mogu biti sprovedeni jedino od strane specijalista. Dok sa druge strane broj negativnih aspekata koji prate ove procedure nikako nije zanemarljiv. Navešćemo samo neke: visoki troškovi, frekvencija procedura koje vremenom postaju limitirane, bol i neprijatnost i učestali opasni propratni efekti.
SKINjECTION
Žene su zato u stalnoj potrazi za sigurnijim i jeftinijim alternativama. Ericson Laboratoire odeljenje za istraživanja osmislilo je anti njrinkle tretman sa visokim performansama: Inovativna kombinacija sa 3 hi-tech aktivna sastojka koji brzo deluju na facijalne bore.
Aktivni sastojci: Imudulin, SNAP-8 , Hijaluronska kiselina. Kombinacijom ove tri dermo-kozmetičke aktivne supstance, Ericson Laboratoire osmislila je terapijski tretman koji predstavlja pravu alternativu medicinskim-estetskim injekcijama.
“NO AGE VXN” antioksidansi koji usporavaju stvaranje bora “BTX” sinaptički agensi koji relaksiraju kontrakcije dovodeći do omekšavanja bora; Hijaluronska kiselina visoke molekularne težine za punjenje bora.
Tri instant snažna efekta koja se primećuju su: “NO AGE VXN” sa dejstvom reprodukovanja “anti age injekcije”, usporava starenje tkiva: imunostimulativni efekat. “Sinaptički” efekat manifestovan od strane SNAP-8 kompleksa, deluje na neurotransmitere odgovorne za kontrakcije bora; Visoka molekularna težina hijaluronske kiseline (2200kDa) popunjava bore: sposobnost da mobiliše vodu do 1.000 puta svoje težine.
Vitaminski booster - mezoterapija
u primenjenoj
dermokozmetici
Pronalazeći inspiraciju u poslednjim naučnim dostignućima Ericson Laboratoire napravila je Meso-vit novi specijalizovani tretman za negu kože na liniji neinvazivne estetske medicine, bilo da se koristi kao „Meso-Like“ ili „Meso-Care“ efekat.
Meso-vit tretman potvrđuje tri efekta:
Meso-like efekat: kombinujući delovanje nanočestica veoma male molekularne mase i velike apsorpcione moći sa dva tehnička uređaja kao što su SKINjECTOR i MICRO-PICK, dobija se profesionalni, neinvazivni tretman nalik na mikro-injekciranje koje se izvodi u mezoterapiji.
Meso-care efekat: nove nanočestice koje se koriste pokazale su umirujuće, omekšavajuće i isceljujuće dejstvo koje je komplementarno post-injektivnim tretmanima na seansama medicinske mezoterapije, što omogućava prevenciju zapaljenja;
Vitamin-booster (vitaminska bomba) efekat: u skladu sa zalihama 3 vitamina A, C i E koji imaju korektivna svojstva za kožu: regenerišuća, posvetljujuća i zaštitna. Efikasnost svakog vitamina pojačava se „skinjection“ efektom tj. prodiranjem u kožu više dubinski.
Aktivni sastojci: Vitamin A ili Retinol H10, Vitamin C TETRA-ISOPALMITATE, Vitamin E ili TOCORETINATE-10 i PHYCOSACCHARIDE– ima dupli efekat.
http://blog.h2ocentar.rs

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa