15. mart 2018.15. mar 2018.
ŠAMPIONSKI, BEZ STRAHA
DERBI SUPER LIGE U JAGODINI

ŠAMPIONSKI, BEZ STRAHA

Protiv Novopazovčanki nije bilo blistave igre, ali je bilo šampionskog pristupa kada je situacija najviše zahtevala. Minus dva sa poluvremena pretvoreno je u plus sedam i nema razloga da se ne putuje optimistično u Jagodinu
“Jagodina” je sezonu počela sa visokim ambicijama, igrala solidno tokom jeseni, a onda se silno pojačala u prelaznom roku i ne samo da želi u plej of, već ne skriva plan borbe za oba domaća trofeja. Isto to, jednakim bar, ako ne i većim žarom žele Šapčanke, hoće da još godinu dana rezervišu mesto u svojim vitrinama za prelazni šampionski pehar, a žele da pridruže i onaj namenjen najboljem u Kupu. “Medicinaru” i “Jagodini” će se bar još dva puta ove sezone ukrstiti putevi, a prvi je tokom vikenda.
“Medicinar” je ponovo sam na vrhu, jasno je da će Šapčanke i Nišlijke odlučivati o prvoj poziciji, a za treću će se boriti “Jagodina”, “Bekament”, “Kikinda”. Koliko su Jagodinke jake osetile su igračice “Naise” prošlog vikenda, a znale su da odnesu bodove i iz Kikinde što je malo kome uspelo. Tokom proleća se ističe golman Đurašinović, a na krilu je prošlosezonska rukometašica “Medicinara” Milica Rančić. Ipak, šampionke imaju Anu Radović, sve bolju Ćubelu i sjajan tandem krila Prelević – Stamenić. Zagarantovani su borba i neizvesnost, ishod jedini nije.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa