22. mart 2018.22. mar 2018.
Izabrano novo rukovodstvo opštinskih odbora
Održana skupština šabačkog odbora Zelene stranke

Izabrano novo rukovodstvo opštinskih odbora

Na Skupštini šabačkog odbora Zelene stranke održanoj dana 12.03.2018. godine, uz prisustvo dela rukovodstva stranke, izabrano je novo rukovodstvo Opštinskog odbora.
Za predsednicu Opštinskog odbora u Šapcu izabrana je Mirjana Bingulac. Na mesto potpredsednika OO Šabac izabrana je Gordana Marković. Izvršnim odborom OO Šabac predsedavaće Vladimir Živanović, dok su za članove IO izabrani Ivanka Trifunović, Miloš Karanović, Alisa Akanović i Žaklina Petrović. Za sekretarku odbora izabrana je Desanka Čolić. Omladinom OO Šabac predsedavaće Sava Stefanović, dok će Savet za sport OO Šabac voditi Bojan Bogićević.
Predsednica OO Šabac, Mirjana Bingulac, obratila se članovima odbora, posebno ističući da će rad odbora biti zasnovan na politici i idejama kojima se Zelena stranka vodi od svog osnivanja, kao i da će se u svom radu i akcijama odbor posebno fokusirati na sledeće ciljeve: razmatranje situacije i akcija vezanih za proizvodnju mineralnih đubriva u bivšoj HI „Zorka“, sprečavanje svake buduće „prljave tehnologije“ u Šapcu, plan pošumljavanja Šapca u narednih 5 godina, insistiranje na ubrzanju projekta Sava park, izgradnja groblja za kućne ljubimce u Šapcu, promovisanje sporta i zdravog načina života.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa