22. mart 2018.22. mar 2018.
POTPISAN PROTOKOL O SARADNjI IZMEĐU PU “NAŠE DETE” I OŠ “SVETI SAVA”

Zajedničke aktivnosti

Protokol o saradnji između OŠ “Sveti Sava” i PU “Naše dete” potpisan je protekle sedmice. Tim povodom organizovan je maskenbal na kom su deca iz OŠ “Sveti Sava” i vrtića “Bubamara” kroz igru i druženje, imala priliku da iskažu kreativnost. Deo zajedničke radionice, bili su i osnovci OŠ “Vuk Karadžić”, kao i roditelji.
Prema rečima Sandre Mićić, direktorke PU “Naše dete”, dosadašnja saradnja ozvaničena je protokolom koji podrazumeva zajedničke aktivnosti, manifestacije koje će biti organizovane u okviru predškolske ustanove, škole i same lokalne zajednice.
-Saradnja će se ogledati kroz različite radionice, izlete, programe, priredbe i sve ono što podstiče decu na druženje i podsticanje druge dece i podršku. Znamo da deci osim porodice samo drugo dete i drugari mogu da pruže tako jednu veoma bitnu i značajnu podršku u ovom uzrastu – istakla je Sandra Mićić.
Za OŠ “Sveti Sava” nakon potpisivanja protokola o saradnji sa razvojnim savetovalištem Doma zdravlja, još veća saradnja sa PU “Naše dete” logičan je sled događaja.
-Deca koja su korisnici predškolskih ustanova svakako su sada i korisnici naše senzorne sobe. Pošto imamo u planu u narednom periodu da uradimo i senzorni vrt, mislim da bi bilo lepo da ga podelimo i sa manjim drugarima, odnosno decom iz PU “Naše dete” – istakla je Katarina Tomić, direktorka OŠ “Sveti Sava”.

K.J.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa