22. mart 2018.22. mar 2018.
SEZONA IZNAD OČEKIVANjA
KOŠARKAŠICE ŠESTE NA KRAJU PRVE LIGE

SEZONA IZNAD OČEKIVANjA

Osvajanje šestog mesta i mirna sezona bez velikih oscilacija prevazišli su planove uprave i stručnog štaba seniorki Omladinskog košarkaškog kluba “Šabac”. Uz polovičan učinak trener Perić ističe dobre nastupe mladih košarkašica poniklih u klubu
U 22 utakmice ostvareno je 11 pobeda i isto toliko poraza, te je i krajnja pozicija na samoj sredini. Svi u klubu će sezonu 2017/18. pamtiti kao uspešnu, onu gde su ciljevi proklamovani prethodnog leta, ne samo ostvareni, već i prevaziđeni. Praktično su postojala dva nezvanična nadmetanja. Jedno, za plej of, činilo je pet ekipa, a “poražen” je izašao niški “Student”, a drugu su vodile ostale ekipe kako bi izbegle borbu za opstanak. U toj “drugoj”, Šapčanke su bile najbolje, a u niži rang će “Šumadija” i “Vršac”.
- Prezadovoljan sam sezonom. Počeli smo Ligu bez nekoliko košarkašica koje su nastupale za nas prethodne sezone. Po imenima smo bili slabiji, ali po rezultatima bolji, mesto više i pobeda više. Bojana Stevanović je i ove godine najbolja u Srbiji po učinku, a posebno moramo biti ponosni na mlade igračice, iz naše škole, koje su spremno dočekale i apsolutno iskoristile priliku – ističe trener Srđan Perić.
U OKK Šapcu su sada fokusirani na finiš seniora, ali i kvalifikacije juniorki za državno prvenstvo.

D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa