17. mart 2011.17. mar 2011.
FUDBAL: SRPSKA LIGA ZAPAD

PROLEĆE SA NADOM

U subotu počinje prolećni deo prvenstva Srpske lige Zapad. „Mačva“ gostuje u Požegi
Posle zimske pauze u subotu, 19.03.2011.godine počinje prolećni deo prvenstva Srpske lige «Zapad», a FK «Mačva» gostuje u Požegi, ekipi FK «Sloge» koju je u jesenjem delu pobedila sa 7:0. Utakmica počinje u 14.30.
U prolećni deo prvenstva FK «Mačva» ulazi sa ekipom malom izmenjenom u odnosu na jesenji deo, rekli bi bolje definisanom i stabilnijom. Naime, u FK «Mačvi» je iz FK «Rada» pozajmljen nekadašnji golman Šapčana Miloš Stepandić, a konačno je registrovan iskusni napadač Milan Kovačević. Svakako je i pojačanje u odnosu na jesenji deo oporavljeni iskusni Tajdić, koji bi trebao da svoje mesto zauzme već u Požegi. Odlasci Perića i Pavlovića, startera u većini utakmica jesenjeg dela, što se našeg ugla gledanja tiče neće se ni osetiti, jer je reč o igračima koji nisu lomili kvalitet igre.
Šteta je što je izuzetno talentovani A.Radovanović povređen, jer je formom i odnosom prema igri pokazao da će u perspektivu biti nosilac igre FK «Mačve».
FK Mačva» je u pripremnom delu odigrala 11 prijateljskih utakmica od kojih je zabeležila pet pobeda i pet poraza, a jedna utakmica je odigrana nerešeno. Poslednju probu je tim imao u Obrenovcu sa FK «Radničkim» članom Srpske lige Beograd, koji kao i FK «Mačva» zauzima sredinu tabele i golovima Gavrića i Kovačevića ostvarila pobedu sa 2:1.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa