29. mart 2018.29. mar 2018.
UIGRAVANjE ZA BEKAMENT
“MEDICINARKE” PROTIV “DAVLjENIKA”

UIGRAVANjE ZA BEKAMENT

Sinoć je u Šapcu gostovala jako nezgodna “Kikinda”, tokom vikenda šampionke u Petrovcu. Uloga favorita opterećenje, a utakmica značajna i za pripremu derbija sa Aranđelovčankama
Najteže je pisati u kondicionalu kada je sport u pitanju, no dinamika kalendara takmičenja i štampanja lista “teraju” na to. Šapčanke su kvalitetnije od Kikinđanki, igrale su pred domaćom publikom, no ekipu iz Vojvodine baš inspirišu jaki rivali, bez izuzetka igraju dobro, umeju da iznenade, a porazi od slabih timova koštaju ih boljeg plasmana. Ipak, ako su branioci titule opravdali ulogu favorita, borbu za prvo mesto sa “Naisom” nastaviće i u poslednja dva kola.
“Sloga” iz Petrovca ne bi smela da pravi veći problem ekipi sa najvišim dometima, te bi trener Tanja Podnar mogla meč 17. kola u Petrovcu da iskoristi i kao pripremu za derbi 14. ili 15. aprila protiv “Bekamenta”. Petrovčanke, ukoliko nisu iznenadile Jagodinu sinoć, ostale su bez šansi za opstanak, a samo teorija ih čuva čak i u slučaju osvajanja dva boda. U prvom delu sezone Šapčanke su rivalkama iz Petrovca dale čak 50 golova u hali “Zorka”, no obe ekipe pretrpele su dosta promena od tog duela.
Podsećamo, “Medicinar” je odavno obezbedio plej of, no što bolja pozicija znači i prednost utakmice više na domaćem terenu u doigravanju. Tabela koju vidite važila je pre utakmica od srede.

D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa