5. april 2018.5. apr 2018.
OTVARANjE MOTO SEZONE U ŠAPCU

Moto „buka“ u centru grada

Moto klub „Čivija“ za subotu 14. april u centru Šapca najavljuje događaj koji će zvanično označiti početak ovogodišnje moto sezone. Tog dana će više od 200 šabačkih bajkera u 11 i 55 ili „pet do 12“, upaliti svoje motore ne bi li jakim zvukom moćnih mašina skrenuli pažnju ostalih učesnika u saobraćaju na njihovo prisustvo na drumovima. U sklopu dešavanja na centralnom gradskom trgu će biti organizovana svirka, dok će učesnici, građani i gosti nakon toga druženje moći da nastave u prostorijama Moto kluba „Čivija“.
-Ranije je sezona na ovakav način zvanično počinjala u Beogradu, ali smo se nakon dugog niza godina napokon izborili da se sezona otvara u svakom gradu u Srbiji. U pet do 12 palimo motore, u 12 će biti organizovan defile ulicama Šapca, dok će svirka sa Trga biti nastavljena u našem Klubu- objašnjava Bojan Radukić ispred Moto kluba “Čivija” i sa ponosom najavljuje još jedno dešavanje u organizaciji ovog Kluba:
-Nakon ovog “mini” moto skupa, predstoji nam krajem maja Moto skup u Šapcu. Ovaj put, zahvaljujući dobroj organizaciji prethodnih godina u Šapcu će biti održan Centralni moto skup, odnosno okupljanje svih 40 klubova koji postoje pod patronatom Moto asocijacije Srbije.
Događaj povodom otvaranja moto sezone u Šapcu podržavaju Grad Šabac, Moto klub „Batana“ iz Šapca i brojni regionalni klubovi.

T.T.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa