12. april 2018.12. apr 2018.
MAČVANSKI PUT DUVANA
ZAPLENA NA TRI LOKACIJE

MAČVANSKI PUT DUVANA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu su, prilikom kontrole saobraćaja, na tri lokacije u okolini Šapca zaplenili 550 kilograma rezanog duvana, čija se vrednost procenjuje na oko 550.000 dinara.
Policija je prilikom kontrole saobraćaja u mestu Petlovača, u automobilu „citroen“, kojim je upravljao tridesettrogodišnji muškarac iz Šapca, u prtljažniku pronašla 34 džaka u kojima se nalazilo 200 kilograma rezanog duvana.
Takođe, policija je u mestu Slepčević kod Šapca, u automobilu marke „pasat“, takođe u prtljažniku pronašla 50 džakova rezanog duvana težine oko 300 kilograma. Pre zaplene duvana vozač je skrenuo sa puta i počeo da beži, ali je policija ubrzo sustigla automobil u kome su se nalazila dva muškaraca, starosti 24 i 33 godine.
Na trećoj lokaciji, u mestu Majur kod Šapca, u „pežou“ kojim je upravljao pedesetsedmogodišnji muškarac iz okoline Šapca, na zadnjem sedištu pronađena su dva džaka težine preko 50 kilograma u kojima se nalazio rezani duvan.
Policija je protiv četvorice muškaraca iz Šapca podnela krivične prijave u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena trgovina.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa