12. april 2018.12. apr 2018.
DERBI MEDICINARA I ARANĐELOVAČKOG BEKAMENTA

PRIPREMA ZA PLEJ OF

Derbi sa Aranđelovčankama, povratnički debi Savića na klupi, jeste bodovno važan, ali ima i značaj pripreme za plej of. Šanse za prvo mesto postoje, no nisu velike. Druga pozicija i “Jagodina” u polufinalu realni
Biće to dobar meč u subotu, iako oba tima već uveliko misle o plej ofu. Utakmica je i odlična prilika da se Aleksandar Savić upozna sa kadrom kojim raspolaže u ostatku sezone. Da bi rivali popravili trenutne pozicije, nije dovoljna samo pobeda u međusobnom susretu, već i da “Naisa”, odnosno “Jagodina” izgube, a protivnici su im “Mladost” i “Bor”, ekipe realno slabijeg kvaliteta, koje su sve ambicije ostvarile i ti bodovi im ne znače mnogo. Ipak, nije sva draž derbija u bodovnom saldu i poziciji na tabeli.
U goste “Medicinaru” dolazi ekipa predvođena doskorašnjim trenerom Šapčanki Sašom Boškovićem. Šampion Srbije i Bošković nisu imali lep rastanak. Dogovori nekadašnjeg stratega sa klubom iz rodnog grada postignuti su zimus “iza leđa” uprave “Medicinara”, te je Boškoviću uručen otkaz, a potom je tajno pregovarao sa Tomković i Kačarević, što je dovelo do suspenzije dve, još uvek, rukometašice “Medicinara”.
Iako su promenili trenera na polusezoni, “Bekament” nije mnogo menjao tim, te ni rezultati nisu bili vidno bolji. Klub je napustila kapiten Milica Danilović, a ekipu je pojačala, iz Medicinara, Nataša Atanasković. Golovima tim predvode: Anić, Ilić i Rajović. Iako su od starta pri vrhu tabele, plej of su osigurali tek prethodno kolo.

D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa