17. mart 2011.17. mar 2011.
GO LDP

PREOKRET ZA ŠABAC

Nijedna druga stranka nema sposobnosti i snage da napravi neophodan preokret u srpskoj politici i životu i da postigne neophodan dogovor i okupi da na oko sebe i najuspešnije poljoprivrednike i umetnike i sporstiste i udruženja građana i sve pojedince koji društvu mogu da donesu boljitak, rekla je potpredsednica srpskog parlamenta i Liberalno demokratske partije, Judita Popović, na tribini „Preokret za Šabac“.
Popovićeva je istakla da LDP u Šapcu ovim potezom postaje lider od koga će presudno zavisiti kreiranje politike u budućnosti.
LDP je partija koja je pokretač svih pozitivnih promena kako u Šapcu tako i u Srbiji. Danas je skoro sve što vredi u Šapcu uz LDP. Uz nas je najbolji sportista, uz nas je najbolji student, uz nas je menadžer godine. Najuspešniji poljoprivrednici sa teritorije Mačve podržavaju LDP. Uz LDP su danas sva udruženja građana koja su se borila za demokratiju. Mi svi zajedno moramo da napravimo politiku preokreta u Šapcu i Srbiji. LDP danas nije opozicija, LDP je alternativa vlasti. LDP danas nije partner ostalim opozicionim strankama, LDP je njihova alternativa. Danas čak ni naši najveći neprijatelji ne spore da smo mi budućnost Srbije“™“™, rekao je Milan Čičulić menadžer Gradskog odbora LDP Šabac.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa