19. april 2018.19. apr 2018.
SVI KREĆU OD NULE
METALOPLASTIKA IZBORILA PLEJ OF

SVI KREĆU OD NULE

Malo ko je očekivao, ali Zvezda je pobedila Obilić, čime je otvoren put „plastičarima“ do plej ofa. Šansu najbolji tim lige u 2018. Godini nije mogao i želeo da propusti. „Pao“ je Kostolac, a prag plej ofa prekoračen
Naviknuti na mešetarenja, „tajne“ dogovore, gotovo da smo, posle poraza na Banjici prethodnog vikenda prežalili „Metaloplastiku“. Niko nije sumnjao u pobedu nad Kostolcem u Šapcu, ali je malo ko verovao da će „nezainteresovana“ Zvezda odigrati pošteno i predano protiv vrlo „zainteresovanog“ Obilića. Ipak, to se dogodilo i ekipa predvođena trenerom Vladanom Jordovićem zasluženo je pronašla svoje mesto među četiri najbolje ekipe.
- Zvezdina pobeda je nama bila važna, ali smo plej of izborili mi svojim igrama ove kalendarske godine. Pokazali smo i protiv „Obilića“ da smo kvalitetniji tim, izgubili smo samo dve zvanične utakmice, jednu u Ligi, drugu u Kupu od januara i zaslužili smo da igramo doigravanje za titulu. Prepuštamo drugima ulogu favorita, pre svih „Železničaru“ i „Vojvodini“, ali apsolutno se ne plašimo bilo koga i svima možemo da pariramo ako smo pravi. Ne planiramo da ostanemo samo na učešću – naglašava Jordović.
U plej ofu su: „Vojvodina“, „Dinamo“ (Pančevo), „Partizan“, „C. Zvezda“, „Železničar“ i „Metaloplastika“. Svi kreću od nule. Slavilo se kratko, nema vremena, već za vikend plej of startuje, a u prvom od deset kola „Metaloplastika“ gostuje u Pančevu.

D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa