19. april 2018.19. apr 2018.
foto: S. S.

foto: S. S.

MAČVA GOSTUJE U BAČKOJ PALANCI

OPSTANAK SVE BLIŽE

Mačva je na dobrom putu ka opstanku, eventualni uspeh u Bačkoj Palanci mogao bi već sada Šapčane uvesti u „luku spasa“. Juče odigran prvi meč polufinala Kupa protiv „Mladosti“ iz Lučana
Vi znate, mi ne, da li je „Mačva“ uspela da se približi najvećem rezultatu u svojoj istoriji, bar što se Kupa tiče. Juče je, u prvom meču polufinala, gostovala lučanska „Mladost“, revanš je 9. maja, a povoljan ishod bi bio dodatni elan za „crveno–crne“ pred gostovanje „Bačkoj“. Pobeda nad Čačanima znatno je približila Šapčane opstanku, apsolutno sve drže u svojim rukama i potpuno bez opterećenja putuju u Vojvodinu. Domaćin jeste u dobroj poziciji, no istovremeno je u seriji od četiri uzastopna poraza i što pre moraju zaustaviti „svoja kola koja idu nizbrdo“. Porazom Bačvani otvaraju mogućnost „Javoru“ da ih prestigne, a „Radu“ i „Borcu“ da ih sustignu, te vrlo lako mogu doći u veliki problem.
Četvrti put ove sezone igraju timovi iz Šapca i Bačke Palanke. U Šapcu, u ligaškom duelu bilo je 1:1, u Kupu 0:0, a domaći bolji posle penala, dok je u jedinoj utakmici u Palanci domaći tim pobedio golom u samom finišu 2:1. Svaki od mečeva beše izjednačen, te se takav može očekivati i za vikend. Kod njih se izdvajaju golovima dvojica Luka, Mićić i Luković.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa