19. april 2018.19. apr 2018.
foto: S. S.

foto: S. S.

MEDICINAR GOSTUJE U JAGODINI

UTAKMICE KAO NA TRACI

Od prethodnog broja Šapčanke su završile regularni deo Super lige, već odigrale i prvu utakmicu polufinala plej ofa, ali i pretrpeli težak i kako ističu, neosnovan udar Stalne arbitražne komisije RSS
Već tokom vikenda će šampion Srbije igrati u Jagodini drugu utakmicu polufinala plej ofa Super lige. U trenutku štampe ne znamo, ali se nadamo da su na put poneli i prednost od 1:0 iz utakmice sinoć odigrane u Šapcu. Ipak, odličnu igru i poraz u Šapcu od „Bekamenta“ 36:39 (19:20), kao i početak doigravanja, zasenila je iznenadna odluka Stalne arbitražne komisije RSS koja je spor između ŽRK „Medicinar“ sa jedne i Ane Tomković i Ane Kačarević sa druge strane, rešila u korist igračica, iako su im sva dugovanja izmirena. Na ovaj način, dva dana pre derbija prethodnog vikenda, u dresu Aranđelovčanki su nastupile i pomenute dve rukometašice. Podsećamo, tokom zime Tomković i Kačarević su bez saglasnosti šabačkog kluba trenirale sa “Bekamentom” i vodile pregovore oko prelaska u Aranđelovac. Povodom odluke AK RSS klub se obratio javnosti, a naredni korak je tužba protiv Arbitražne komisije RSS jer, kako ističu, ona nema saglasnost Ministarstva omladine i sporta da rešava ovakve sporove, već to samo može Arbitražna komisija Olimpijskog komiteta Srbije.
Bilo kako bilo, u borbi za finale plej ofa, šabački klub čeka „Jagodina“, znatno pojačan tim tokom zimskog prelaznog roka. Jagodinke su bile bolje u Jagodini, pre toga „Medicinar“ u Šapcu. Prva utakmica je odigrana sinoć, druga je tokom vikenda, a eventualna majstorica u Šapcu 25. ili 26. aprila.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa