26. april 2018.26. apr 2018.
Cellulit Vib – tretman
za sagorevanje masti

Efekat ultrazvuka

ERICSON LABORATOIRE napravila je CELLULIT’ VIB visoko precizan tretman preoblikovanja, koji se bori sa dubinskom masnoćom i izglađuje površinu celulita. Ovo je novi ŠOK TRETMAN sa “ULTRAZVUČNIM EFEKTOM” a njegov nastanak je inspirisan praksom razbijanja masnih ćelija koja se koristi u estetskoj medicini u borbi protiv viška masti i celulita.
Ovaj efekat se dobija dejstvom „pokretačkog“ fito-kompleksa, koji je sposoban da razbije veze odgovorne za formiranje grupa masnih ćelija i njihovo skladištenje ispod kože.
Tretman omogućava mršavljenje u tri metode: razdvajanje masnih ćelija; sagorevanje oslobođenih masnih kiselina; drenaža otpadnih materija;
Aktivni sastojci:
Legactif je kombinacija ekstrakta tri biljke: Solidago, Limuna i Ruskusa. Stimuliše mikrocirkulaciju kože, poboljšava elastičnost kapilara, potpomaže anti-upalno i anti-edemsko dekongestivno dejstvo.
Phytosonic je baziran na novoj anti-celulit tehnologiji: razbijanja ćelija ultrazvukom. On može selektivno da odvoji hipertrofirane masne ćelije, a da ih pritom ne uništi. Dejstvo Phytosonic mehanizma odvajanja uočeno je u fazama pred-masnih i zrelih ćelija i u oba slučaja uključen je u „oslobađanje“ ćelija.
Delipidol je jedinstveni patentirani molekul dobijen putem Biotehnologije. Predstavlja kombinaciju masnih kiselina: omega 5, dobijenih iz semena grožđa, baštenskog karanfila i tirosola, ekstrakta maslinovog ulja.
Lipocare je koenzim sagorevanja masti. Aktivne supstance Buplerum, Chinensis i Cafeine stimulišu lipolizu. Ima jak efekat u borbi protiv „rupičastih“ delova: smanjenje efekta vidljivosti“ pomorandžine kore“ na koži je -33%.
Da navedeno nije samo puka reklama govore i iskustva brojnih zadovoljnih klijentkinja. Skoro sve dame koje su probale ovu uslugu slažu se u tvrđenju da je koža na oko zategnutija a na dodir elastičnija i nežnija odmah nakon tretmana, dok se intenzitet efekata pojačava svakim danom.
Izvor: Blog Med Spa Centra H2O

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa