17. mart 2011.17. mar 2011.
KLUB PRIJATELjSTVA ŠABAC ““ FUĐIMI

TELEGRAM SAUČEŠĆA, AMBASADI I NARODU JAPANA

Vaša Ekselencijo, u ime četrnaest hiljada članova našeg Kluba šaljemo Vam izraze saučešća povodom velikog zemljotresa koji je pogodio Japan. Zaista nam je žao zbog svega, tako da u ovom trenutku osećamo patnju japanskog naroda. Nadamo se da će šteta koja je nastala biti sanirana i da će se srećni osmesi vratiti na lice svih Japanaca. Prenesite iskrene pozdrave i našu solidarnost Vladi i narodu Japana
Saučestvujemo u patnji japanskog naroda, zbog zemljotresa i cunamija, u kome je japanski narod pretrpeo ogromne ljudske i materijalne žrtve. Koliko je ta tragedija velika govori činjenica da je Zemlja kao planeta pomerena iz svoje ose. Situaciju pogoršava situacija izazvana eksplozijom nuklearke gde je narod izložen prekomernoj radijaciji. Trebaće dosta vremena da se sagledaju dimenzije tragedije. U ime kluba saučestvujemo sa japanskim narodom u njihovoj patnji. Ceo svet je dužan da bude uz japanski narod, jer su Japanci pomagali ceo svet u sličnim situacijama.
Vlada i narod Japana su pomogli obnovu naše zemlje u periodu od 2000. do 2011. godine sa oko 206 miliona evra pomoći u oblasti zdravstva, obrazovanja i kulture. Naša je dužnost da to ne zaboravimo, istinske prijatelje u nevolji.
Predsednik kluba, Vule Čekić

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa