3. maj 2018.3. maj 2018.
NIZ UTAKMICA ZA ŠABAČKE VATERPOLISTE

TRIO U SEDMICI

Šabački vaterpolisti u petak gostovali u Novom Sadu, juče dočekali Partizan, a za vikend gostuju Crvenoj Zvezdi. Utakmice će dati naznake raspleta u vodećoj četvorci
Protiv Novosađana nije bilo dobro, ne znamo u trenutku štampe kakvu su igru šabački vaterpolisti pružili protiv Partizana, u reprizi finala Kupa, ali sigurni smo da je sve izgledalo mnogo bolje i uigranije nego na „Slanoj bari“. Misterija za nas, a vama već poznato je za koji ishod to beše dovoljno. Već u subotu, prvi deo Super lige, novi članovi Regionalne A1 lige, završavaju gostovanjem Crvenoj Zvezdi.
- Neverovatan kalendar, ali kako je nama, tako je i svima. U Novom Sadu smo izgubili brzo kontrolu igre i to smo platili ubedljivim porazom koji svakako ne oslikava realan odnos snaga. Nemamo pritisak u ovoj ligi, ali sve učinjeno do sada moramo da opravdamo i protiv najboljih. Normalno je da je umor prisutan, ali moramo biti kadri da odgovorimo i na taj izazov – rekao je trener Mirsad Zajmović.
Tabela Super lige koju vidite odnosi se na saldo pre kola odigranog u sredu. Između dva dela lige neće biti veće pauze, već će klupski vaterpolo u Srbiji odmarati sedam dana, a zatim se nastavlja Super liga 8. kolom.

D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa