3. maj 2018.3. maj 2018.
foto: fb strana RK MP

foto: fb strana RK MP

MEDICINAR SEZONU OKONČAO NA
ČETVRTOM MESTU

KUP U MISLIMA

U tri utakmice kombinovan tim „Medicinara“ poražen 3:0 od Nišlijki u borbi za treće mesto. Sva tri meča odigrana su u Nišu u samo tri dana. Od eliminacije od Jagodine Šapčanke skoncentrisane na F4 Kupa Srbije
Posle finala Kupa 2016. godine, rukometašice „Medicinara“ žele korak više na turniru u svom gradu. Ono što sledi 19. i 20. maja glavna je preokupacija „plavo-belih“ te nisu pružile veći otpor u tromeču sa niškom „Naisom“ u borbi za treće mesto. Tri ubedljiva poraza: 42:29, 50:34 i 45:34 stavili su tačku na ligašku, tešku, promenljivu sezonu, obeleženu „čudnim“ događajima u samom funkcionisanju elitnog ranga, ali sezona još traje i sva priprema trenera Savića usmerena je na završni turnir u Šapcu.
U narednih 16 dana igračice treba da se oporave, osveže, ali i spreme za polufinale sa izuzetno jakom ekipom „Jagodine“, moguće i budućim šampionom Srbije. Ana Radović nije nastupala u polufinalu i borbi za treće mesto, a iako su igrale, potpuno spremne nisu bile još neke prvotimke. U klubu se nadaju da će na turniru biti drugačije. Osim „Vrbasa“ koji je realno najslabiji, preostala tri tima: „Bekament“, „Jagodina“ i „Naisa“ žele trofej, a samo jedan tim može da ga osvoji.

D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa