10. maj 2018.10. maj 2018.

DEMANTI NA IZJAVU FUNKCIONERA NARODNE STRANKE OBJAVLjENE NA TV ŠABAC, U GLASU PODRINjA I PODRINSKIM NOVINAMA

Izjave koje su dali funkcioneri Narodne stranke u Vladimircima, Janko Đurić i Dejan Nešić su neutemeljene, neistinite i tendenciozne, smišljene da urušavaju integritet predsednika opštine Vladimirci i vlasti sa koalicionim partnerima.
Nepravilnosti koje se navode u reviziji odnose se na 2014. godinu, kada je na vlasti bila Demokratska stranka i koje su tada napravljene, a nama je naloženo otklanjanje tih nepravilnosti 2016. godine.
Što se tiče socijalne pomoći, istina je da se socijalna pomoć isplaćuje redovno bez dana zakašnjenja kao što je budžetom i predviđeno. Ne znamo o kakvim dnevnicama govori Janko Đurić, nikakve dnevnice se ne isplaćuju, već Zakonom opredeljena socijalna davanja, a možda su u Jankovo vreme nekim ljudima isplaćivane i dnevnice. Što se tiče prevoza opština ima obavezu da finansira prevoz osnovaca, a ne srednjoškolaca.
Što se tiče pominjanja nove zgrade koja opštinu neće koštati ni dinar, jer je opština ta sredstva dobila od nadležnog ministarstva. „Gospodi“ iz Narodne stranke u Vladimircima bi bilo bolje da provere informacije o stvarnom stanju, da ne obmanjuju narod i ne šire laži.
Gospodo koliko vam narod veruje pokazali su zadnji izbori kada je vaša grupacija od 25 odborničkih mandata koliko broji Skupština opštine Vladimirci osvojila vrlo uspešno jedan jedini mandat.

Predsednik opštine Vladimirci Milorad Milinković

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa