10. maj 2018.10. maj 2018.
VK „ŠABAC“ DOMAĆIN ZEMUNU

ZEMUNCI ZA OPORAVAK

Posle tri uzastopna poraza, šabački vaterpolisti favoriti protiv Zemuna u nastavku Super lige. U prvom meču Zemunci namučili Šapčane
Tri uzastopna poraza su teška u svakom sportu, bez obzira na snagu rivala koji su ih naneli. Tri ubedljiva poraza zvuče još teže, ali jedini način da se oni bar potisnu su pobede. Umor je primetan kod šabačkih vaterpolista, raspored inače zgusnut i prenatrpan utakmicama, dodatno je“čivijašima“ „obogaćen“ baraž duelima za plasman u A1 ligu. Bez obzira na sve, ovdašnji tim je svakako veliki favorit protiv ekipe iz beogradskog predgrađa ove subote. Ukoliko ima nešto dobro u pomenutom lošem nizu rezultata, onda je to nastup iz prvog poluvremena duela sa Crvenom Zvezdom prethodnog vikenda, kada je naš tim igrao ravnopravno i potpuno parirao favoritu za titulu.
Jeste „Zemun“ namučio Šapčane u prvom kolu Super lige, no taj duel je odigran samo dva dana posle povratka iz Budve. Odigrao je taj tim još nekoliko dobrih utakmica u plej ofu, no uvek bi na kraju bili poraženi i očekivano je da tako bude i sada.

D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa