10. maj 2018.10. maj 2018.
foto: J. R.

foto: J. R.

FUDBAL – OPROŠTAJ OD DOMAĆEG TERENA

JAVOR ZA KRAJ

Mačva protiv Ivanjice igra poslednji meč na domaćem terenu u ovoj sezoni. Utakmica u senci revanša polufinala Kupa. Duel važan za „Javor“, za „Mačvu“ bez rezultatskog značaja. Aničić želi što bolji plasman
Najvažniji fudbalski trenutak za šabački fudbal dogodio se juče. U nedelju će navijači pozdraviti finaliste Kupa, tvorce najvećeg rezultata u istoriji kluba ili će pozdraviti igrače koji su vratili elitu u Šabac i ponovili najveći klupski uspeh u najmasovnijem takmičenju. Od rezultata juče, onog koji je u ovom trenutku nama nepoznat, a pre svega od zalaganja i truda fudbalera sa grbom „Mačve“ kraj srca, verovatno zavisi intenzitet aplauza i broj onih koji će igrače pozdraviti u poslednjem meču ove sezone u Šapcu.
Ekipi iz Ivanjice ova utakmica znači sve. „Bačka“ je prekinula loš niz u prethodnom kolu i vratila se u igru za opstanak, te će baš ova dva tima, u poslednja dva kola, odlučivati ko će se radovati opstanku, a ko će u niži rang naredne sezone. Ipak, trener Mačve nekoliko puta naglašava da se opstankom nisu završile sve ambicije kluba.
- Možda je nekome svejedno da li ćemo biti deveti ili 14, ali meni nije. Obe pozicije jesu garant opstanka, no mi imamo niz bez poraza i nema razloga da ne ciljamo i nabolje plej aut mesto. Idemo na pobedu – ističe Dragan Aničić.

D. B.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa