17. maj 2018.17. maj 2018.
JKP “VODOVOD ŠABAC”

Kraj radova na Starom gradu

Do kraja nedelje šabački „Vodovod“ završiće rekonstrukciju vodovodne mreže na Starom gradu. U pitanju je nešto manje od kilometar mreže, koja je od izuzetnog značaja za vodosnabdevanje ovog dela grada.
Radove na sanaciji obišla je direktorka „Vodovoda“ Daniela Lovrin Gavrilović, zajedno sa gradskim većnikom Slavišom Kostadinovićem.
Direktorka Lovrin Gavrilović istakla je da je Stari grad svakako prioritet iz razloga što je bitno pred početak leta obezbediti zdravu pijaću vodu svim posetiocima gradskog kupališta.
- Cilj nam je da tokom letnje sezone obezbedimo kontinuirano snabdevanje zdravom pijaćom vodom našim sugrađanima koji borave na Starom gradu. Rekonstrukcijom ovog dela mreže obezbediće se i snabdevanje vodom glavne crpne stanice, što je veoma važno ako se uzme u obzir značaj ovog objekta – izjavila je Lovrin Gavrilović.
Odmah po završetku radova na Starom gradu, „Vodovod“ će nastaviti intenzivno širenje kako vodovodne tako i kanalizacione mreže, svuda gde je to moguće, ne bi li obezbedio adekvatne uslove za život svim građanima Šapca, bez obzira na deo grada u kom stanuju.
Radnici i mehanizacija ovog komunalnog preduzeća najpre se sele u Majur i Mišar, a iz „Vodovoda“ i ovaj put dolazi apel da građani koriste priliku za priključenje svuda gde za to postoje tehnički uslovi, jer se na taj način stvara mogućnost za dalje širenje mreže, ali se i investira u zaštitu životne sredine i očuvanje zdravlja ljudi.

N. K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa