31. mart 2011.31. mar 2011.
OPŠTINA VLADIMIRCI: PRVA REDOVNA SKUPŠTINA

UVEĆAN BUDžET

Protekle sednice u sali srednje Posavotamnavske škole okupili su se odbornici, građani i predstavnici medija na prvoj redovnoj sednici skupštine opštine Vladimirci. U 18 tačaka dnevnog reda uz pregled programa rada skupštinskog tela, izmene i dopune odluke o budžetu i naknadi za korišćenje građevinskog zemljišta donete su i druge važne odluke.
- Ovo su one najbitnije pošto je budžet uvećan za 14 miliona dinara a veći je broj novina vezan za građevinsko zemljište pa je to zahtevalo izmene i dopune. Sve ostalo imalo je uobičajeni tok primeren ovakvim skupovima, sumira rad predsednik opštine Vladica Marković.
Doneta je i odluka o opštinskim i nekategorisanim putevima, zaštitu i unapređenje životne sredine, vršenje sksterne revizije završnog budžeta, te o pravima i oblicima socijalne zaštite, davanju saglasnosti o izmenama u radu direkcije za građevinsko zemljište a, usvojen, je i program rada ustanova poput JKP “Izvor“, Dom Zdravlja, Biblioteke “Diša Atić“. Razrešen je funkcije v.d. direktora Doma zdravlja i izabran za direktora ove ustanove doktor Aleksandar Mirković.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa