17. maj 2018.17. maj 2018.
INCIDENT NA ŠABAČKOM HIPODROMU

VLASNIK TUKAO DžOKEJA?

Centralni mediji preneli su vest da je u nedelju na Šabačkom hipodromu pretučen džokej Luka Vasiljević. Kako je izjavio za “Kurir” sve se dogodilo “zbog dva kilograma viška” i da ne zna ko ga je tukao, ali da pretpostavlja da se radilo o vlasniku konja.
Inicident se dogodio u svlačionici za džokeje, tako da događaju niko drugi nije prisustvovao.
-Uhvatio me za vrat i bukvalno uneo u prostoriju za merenje. Bacio me na zid, a kad sam pao, počeo je da me gazi po stomaku, rekao je Vasiljević za beogradske medije.
Džokeja je sa hipodroma odvezla hitna pomoć. Kako saznajemo, njima je rekao da je dobio udarac nogom u stomak, nakon čega je pao na zemlju i da ga zbog toga boli i kičma. Posle toga je odvezen na Urgentni prijem Opšte bolnice. Prema nezvaničnim informacijama dobijenim iz bolnice, Vasiljević se ne nalazi na lečenju kod njih.
Aleksandar Dragojević, direktor konjičkog kluba, potvrdio je da se incident dogodio, ali da se radi o ličnim razmiricama i da su svi posetioci Hipodroma bezbedni.
-Videli smo da je jedan džokej odvezen kolima hitne pomoći, ali ne znamo šta se zaista dogodilo. Nikakva zvanična prijava, ni sa jedne strane, nije došla do uprave kluba i Organizacionog odbora trka. Čuli smo samo nezvanične informacije da je došlo do konflikta između tog džokeja i vlasnika jednog grla. Svi posetioci Šabačkog hipodroma, kako gledaoci tako i učesnici, mogu da se osećaju sigurno. Ako je došlo do incidenta to je bilo zbog ličnih razmirica i sigurno se neće ponoviti, rekao je Dragojević.
Događaj je prijavljen policiji koja radi na otkrivanju svih činjenica.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa