17. maj 2018.17. maj 2018.
PRIPREME ZA EVROPSKI KUP
SPORT SLEPIH I SLABOVIDIH

PRIPREME ZA EVROPSKI KUP

Branislav Viktorović i Ljiljana Stefanović u junu će putovati na Evropsko kuglaško prvenstvo za slepe i slabovide u Rumuniji. Kuglaši najuspešniji, a rezultate vredne pažnje beleže i plivači, šahisti
Prethodne godine Šabac je imao evropskog šampiona u kuglanju za slepe i slabovide Branislava Viktorovića, odnosno petu kuglašicu starog kontinenta Ljiljanu Stefanović. Pomenuti dvojac kluba “Čivija” dobru formu potvrdio je tokom cele, nedavno okončane sezone, a titule na Državnom prvenstvu u Apatinu obezbedili su im mesto u nacionalnom timu i za EP u Rumuniji početkom juna. Iako rezultatskog pritiska nema, cilj je jedna od medalja, složno ističu reprezentativci.
Kuglaši su i najuspešniji predstavnik SKSS “Čivija”. Ove godine su bili četvrti u elitnom rangu, a pojedinačno Viktorović i Slobodan Lazarević su šampioni Srbije, dok je Ljiljana treća u našoj državi.
Naš grad i klub imaju i najboljeg plivača slobodnim stilom Dragana Selenića, ali i treću šahistkinju Srbije Gordanu Novaković. Šahovska sekcija nastupa i na svim ekipnim nadmetanjima.
-Uspesi su plod saradnje bivšeg i sadašnjeg rukovodstva, među nama nema rivalstva, svi smo na istom zadatku. Imamo odličnu saradnju sa Gradom i nadam se da će ona i u narednim godinama biti na obostrano zadovoljstvo – ističe Ljiljana Stefanović, reprezentativka i novoizabrana predsednica kluba.

D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa