31. maj 2018.31. maj 2018.
U NEDELjU, NA STAROM GRADU

ŠABAC TJUNING ŠOU

U nedelju, 3. juna, Tjuning klub Šabac drugi put organizuje ŠABAC TJUNING ŠOU. Okupljanje je na Starom gradu do 12 časova, kada počinje takmičenje. Iako kažu da se “prvi mačići u vodu bacaju”, još uvek se priča o prvom Tjuning šou u Šapcu, koji je organizovan prošle godine.
- Bilo je oko sto četrdeset automobila, od kojih se devedeset takmičilo. Rešili smo da to nadmašimo ove godine i da damo domaći zadatak budućim organizatorima, kaže počasni predsednik Tjuning kluba Šabac Mladen Ognjanović, dramski umetnik u penziji, koji je miris mastiksa zamenio mirisom benzina.
Dolazak su najavili takmičari iz cele Srbije i regiona – iz Hrvatske, BiH, Mađarske, Makedonije, Bugarske...
- Takmičenje je podeljeno u nekoliko kategorija: za stajling, najglasniji izduv na automobilu, najglasnije ozvučenje u kolima, najniži auto, najlepšu felnu, najbolji spojler... Za većinu kategorija, imamo nagradu za prva tri mesta, a u fondu od preko šezdeset pehara imamo nagrade i za zabavani deo programa, kao što je nadvlačenje konopca, kaže Aleksandar Lazarević, zamenik predsednika Tjuning kluba iz Šapca.
U prasku šarenila boja i zvukova, zaljubljenici u automobile ne zaboravljaju one kojima je pomoć potrebna. Organizuju humanitarnu akciju za našeg sugrađanina, Filipa Rikića, tačnije, za njegov odlazak na operaciju u Nemačku.
- Alkohola neće biti ni ove godine, imaćemo obezbeđenje i sve prateće službe - vatrogasce, policiju, hitnu pomoć... Pozivamo sve da dođu da budemo zajedno, bučno i veselo, u nedelju na Starom gradu, dodaje Ognjanović.
Po završetku programa, u 18 časova, planiran je defile kroz grad.

M.F.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa