31. maj 2018.31. maj 2018.
VATERPOLO – SUPER LIGA SRBIJE

Večiti za kraj

Sinoć je u Šapcu gostovala “Vojvodina”, a u poslednja dva kola rivali “Šapca” biće večiti rivali. Motiv, popraviti bled utisak iz prvih mečeva sa pomenutim rivalima
Nema pritiska i imperativa za šabačke vaterpoliste, ali u odličnoj sezoni, najlošiji utisak ostavili su u poslednja tri duela prvog dela Super lige, te sada žele da pokažu daleko veću kompetitivnost u utakmicama sa najjačima. Koliko su uspeli protiv “Vojvodine” znaju svi oni koji su bili sinoć na bazenu, mi u trenutku štampe ne znamo ishod, a već za vikend sledi aktuelnom i verovatno budućem šampionu “Partizanu” u Beogradu.
“Crno – beli” su nanenli najteži poraz “čivijašima” u poslednjih nekoliko sezona, a iako su apsolutni favoriti i ovog vikenda, u “Šapcu” su uvereni da će pružiti daleko veći otpor. Prethodne sezone “Partizan” je pobedom u Šapcu obezbedio titulu, sada slično želi na svom bazenu protiv istog rivala. Šapčani bi da odlože slavlje.
TABELA (pred jučerašnje kolo): 1. Partizan 31; 2. C. Zvezda 27; 3. Vojvodina 25; 4. ŠABAC 24; 5. Radnički (Kg) 10; 6. Nais 7; 7. Valjevo 6; 8. Zemun 0.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa