Инфо

Берза

  • aero 800 ⚫ 0,00%
  • cero 1.000 ⚫ 0,00%
  • dnos 1.705 ⚫ 0,00%
  • impl 3.125 ▼ -4,05%
  • ineu 31.000 ▼ -0,61%
  • kmbn 2.850 ▲ 0,78%
  • niis 740 ▼ -0,67%
  • prgs 32 ▲ 6,67%
(14. јун 2018.)
РАДОВИ У УЛИЦИ ЈАКОВА
НЕНАДОВИЋА У МИШАРУ

Ширење водоводне мреже

Ширење водоводне мреже
Јавно комунално предузеће „Водовод Шабац“ почело је радове на изградњи водоводне мреже у улици Јакова Ненадовића у Мишару.
Према речима директорке овог предузећа Даниеле Ловрин Гавриловић, један од приоритета у раду јесте ширење водоводне мреже.
- С тим у вези, све наше активности и планове правимо у зависности од потреба и жеља грађана. Управо су грађани улице Јакова Ненадовића, на Мишару, почетком године изказали потребу и жељу да се прикључе на водоводну мрежу. Овде радимо на изградњи водоводне мреже у дужини од једног километра. Вредност радова износи милион динара, а грађани су учествовали у реализацији овог пројекта са 450 евра у динарској притиввредности по прикључку – истакла је Ловрин Гавриловић.
Она је додала да је недавно имала састанак у МЗ на Мишару где су грађани из још неких улица показали интересовање за ширење водоводне мреже.
- Почели смо преговоре и разговоре, и очекујем да ће се велики број улица са Мишара наћи у плану за ширење водоводне мреже у 2019. години – напоменула је директорка Водовода.
Одмах по завршетку ових радова, биће настављени радови на ширењу канализационе мреже у Мајуру и то у улици Царице Милице. Током предстојећих дана требало би и да почну радови на изградњи кан-ализације у улици Травнице.
Грађани презадовољни
Грађани овог дела Мишара су веома задовољни брзом реакцијом руководства шабачког водовода.
- Презадовољни смо што ћемо се ускоро прикључити на водоводну мрежу. Ово је за нас огромна ствар. Захваљујући директорици Водовода, која нам је изашла у сусрет, ускоро ћемо се прикључити на градски водовод. Имали смо пуно проблема до сада када је реч о снабдевању водом, а и бунари су почели да нам пресушују. Велике животне проблеме решавамо овим прикључењем – рекао је Миша Качаревић из Мишара.
Н. К.

Најновији број

18. април 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa