31. mart 2011.31. mar 2011.
IVAN ISAKOVIĆ, PREDSEDNIK “STRANKE SRPSKOG SPASENjA ““ MOJA RUSIJA“

SRBIJA KAO DEO RUSIJE

Budimo realni i iskreni, Srbija je sada jedan politički, ekonomski i vojni kepec koga ni šiptari ne uzimaju za ozbiljno, a da ne govorim o zemljama Evrope. Dolaskom Rusije na Balkan, postavljanjem ruskih vojnih baza u Srbiji i Republici Srpskoj, mi bismo imali garant opstanka srpskoga naroda na ovim prostorima, opstanak pravoslavlja i očuvanje svih naših teritorija.
Sa političkog aspekta, Srbija, kao deo Rusije, više nikada ne bi bila inferiorna na svetskoj političkoj sceni. Mi tu inferiornost plaćamo krvlju, vekovima!
Svaki realan i trezven Srbin bi mogao da zaključi da nijedan srpski političar ne može imati istu težinu na političkoj sceni ili se porediti sa državnicima kalibra Vladimira Putina ili Dmitrija Medvedeva. Znači, mi bismo politički bili zbrinuti i zaštićeni za sva vremena! Ekonomski gledano, sve što Srbija proizvede, nije dovoljno da se podmire potrebe jedne četvrtine Moskve. Otvorilo bi se ogromno tržište bratske Rusije, gde bi se planski uklopila poljoprivredna i industrijska proizvodnja Srbije. Mogućnosti su neograničene, a nezaposlenost bi bila svedena na minimum. Iznad svega, želim da naglasim da Srbija nikada ne bi izgubila svoj identitet, jer Rusima ne treba naša istorija, imaju je; ne treba im naša teritorija, imaju je poprilično; ne treba im naš ponos, imaju ga i te kako; ne treba im naša tradicija, naše pesme, igre, običaji, naš jezik, naše pravoslavlje, imamo ga! Koja zemlja već godinama bezrezervno, i bez ikakve lične koristi, štiti interese Srbije u svetu i brani naše Kosovo u Ujedinjenim nacijama? Rusija.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa