14. jun 2018.14. jun 2018.
Korak više
“MAČVA” POČELA PRIPREME

Korak više

Šabački superligaš startovao je sa treninzima i pripremama za drugu sezonu u elitnom rangu. Trener Dragan Aničić imao je na raspolaganju 23 igrača na prvom treningu. Predvodnik ekipe i ove sezone biće Filip Pejović.
-Iskusniji za godinu dana planiramo da napravimo korak više u odnosu na prethodnu sezonu. Ovo je najteži, ali i najvažniji deo priprema. Liga počinje 21. jula, sasvim dovoljno vremena da se dobro pripremimo – uveren je Pejović.
-Uvek treba težiti iskoraku više, te je i to naš cilj. Verujem da momci dele tu želju i da ćemo imati sve potrebno da plan realizujemo – dodaje trener Dragan Aničić.
Tu su mahom bila dobro poznata lica i tim koji je izneo drugu polusezonu. Ipak, prelazni rok startuje tek za sedam dana i svakako da će biti promena.
-Biće dolazaka i odlazaka, ali sada je rano govoriti o tome. Od 21. juna do 31. avgusta ima dovoljno vremena da realizujemo svoje zamisli, a pre toga da ih procenimo u skladu sa mogućnostima – rekao je predsednik kluba Ivica Kralj.
Na prozivci se pojavio i najbolji strelac Bojan Matić, fudbaler za koga ima najviše interesovanja drugih klubova. On je istakao da ne razmišlja o transferu, počeo je sa “Mačvom” pripreme, radi kao da će ostati, a vreme će pokazati hoće li i u Ligi nositi “crveno-crni” dres.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa