31. mart 2011.31. mar 2011.
FUDBAL: FK „MAČVA“: FK „VUJIĆ VODA“(Valjevo) 4.0

UBEDLjIVA POBEDA

Odlična predstava FK “Mačve“. Mali broj gledalaca
Šabac, 26.03.2011.godine. Stadion: FK „Mačve“. Gledalaca: 600. Rezultat: 1:0 Kovačević u 9, 2:0 Gavrić u 11, 3:0 Gavrić u 17. i 4:0 Kovačević u 87. munutu. Žuti kartoni: Samurović, (FK „Mačva“), Rakonjac, Milekić (FK „Vujić Voda“).
Samurović, Tajdić (od 72. minuta Kovačević), Pejović, Ristivojević, Marković, Lazić, Samurović, Obrovac (od 80. minuta Panić), Milinković (od 46. minuta Radovanović), Kovačević, Gavrić.
Sigurnom igrom, u kojoj nijednog minuta gledaoci nisu strepeli za rezultat, pobeđeni su gosti iz Valjeva, koji su da podsetimo naneli prvi poraz FK „Mačvi“ u jesenjem delu prvenstva.
Pitanje pobednika je rešeno već u prvih 20-ak minuta, kada su Gavrić i Kovačevića pogađali gol FK „Vujić Vode“, te je drugo poluvreme bilo je lišeno rezultatske neizvesnosti, mada su gosti uporno napadali i prikazali se kao veoma dobar tim.
Interesantno je napomenuti da je FK „Vujić Voda“, bitno pojačana u prelaznom roku, prikazala znatno bolju igru nego u jesenjem delu kada je pobedila FK „Mačvu“.
Tim je pobeda FK „Mačve“ i vrednija. Uostalom pitanje je kako bi se ova utakmica i završila da trener valjevaca nije neuspešno eksperimentisao, te u startnoj postavi na desnog beka postavio neiskusnog Jovičića, koji je inače špic igrač, i na ovoj poziciji je prvi put igrao, gde je „naleteo“ na najboljeg igrača FK „Mačve“ Gavrića koji ga je u prvim minutima utakmice doslovno „razbio“.
Treba istaći da je FK „Vujić Voda“ i u prvom i u drugom poluvremenu imala nekoliko veoma dobrih prilika za postizanje gola, pa su čak gosti pogodili i stativu gola FK „Mačve“, ali što zbog nepreciznosti svojih igrača, što zbog dobrih intervencija golmana Stepandića nisu uspeli da postignu ni počasni gol.
Na kraju treba reći da je FK „Mačva“ pobedila ekipu koja je neuporedivo bolja od ekipe FK „Sloge“ (Požega) od koje je prošlog vikenda izgubila.
Sledeće subote FK „Mačva“ gostuje u Petrovcu na Mlavi, ekipi FK „Sloge“ koju je u jesenjem delu porazila sa 3:0. Podsećamo da FK „Mačva“ nije pobedila na gostovanju od prolećnog dela prošlog prvenstva, te je vreme da ovu seriju prekine.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa