21. jun 2018.21. jun 2018.
Sve za dvadesetak minuta
DEVETNAESTA SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE BOGATIĆ

Sve za dvadesetak minuta

Usvojeno svih 16, predhodno predloženih i dve tačke dnevnog reda predložene na samoj sednici. Prihvaćen predlog odluke o završnom računu budžeta za prošlu godinu. Razrešena dužnosti direktora Kulturno-obrazovnog centra “Bogatić” Tanja Jurišić, a na njeno mesto imenovan vršilac dužnosti ove institucije kulture Miloš Simić
Redovna 19. sednica Skupštine opštine Bogatić, održana prošlog petka, trajala je svega pola časa, a za to vreme usvojeno je 18 tačaka dnevnog reda.
Na samom početku ovog redovnog skupštinskog zasedanja, zamenik predsednika opštine Siniša Puzić, na ranije formiranih 16 tačaka dnevnog reda, predložio je dve nove: Drugu odluku o trećoj izmeni programa poslovanja JKP Bogatić za 2018. godinu i rešenje o imenovanju stručnog tima za realizaciju projekta rekonstrukcije, racionalizacije i održavanja javnog osvetljenja na teritoriji opštine Bogatić, što je i prihvaćeno.
Prvo je data saglasnost na predlog odluke o završnom računu budžeta opštine za prošlu godinu. Odbornici su prihvatili predlog odluke o obrazovanju odbora za stanovništvo, porodicu i decu ove lokalne samouprave.
Nikakvog komentara nije bilo i povodom predloga za kupovinu nove parcele zbog proširenja seoskog groblja. Bez komentara odbornika prošao je i izveštaj o radu i finansijskom poslovanju Turističke organizacije ove opštine u prošloj godini. Prihvaćeni su zaključci i data saglasnost na drugu izmenu programa poslovanja JKP Bogatić, kao i nešto kasniije treću.
Za direktora Narodne biblioteke “Janko Veselinović” Bogatić, ponovo je imenovana Katarina Lazarević.
Prvo je razrešena dužnosti direktora Kulturno-obrazovnog centra “Bogatić”, Tanja Jurišić. Na njeno mesto izabran je vršilac dužnosti direktora Miloš Simić.
Na mesto direktora Centra za socijalni rad imenovan je Zoran Zdravković, koji je do skoro bio vršilac dužnosti direktora ove institucije.

Lj.Đ.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa