21. jun 2018.21. jun 2018.
Vikend drama
MINI BARAŽ LIGA

Vikend drama

Sinoć je odigrano drugo kolo mini baraž lige. Na terenu u Prnjavoru, susreli su se vicešampioni Međuopštinske lige “Pocerina” i Međuopštinske lige “Jadar”, “Dušan Silni” i “Jedinstvo” (M. Zvornik). Broj pred vama već je uveliko bio u štampi kada je taj meč startovao. Rezultate je poštovani čitaoci vama već poznat, a mi možemo samo predstaviti različite mogućnosti koje svaki ishod donosi.
U sjajnom meču prethodnog vikenda, glušački “Gorki” savladao je Zvorničane 3:2 i napravio važan korak ka svom cilju. Ovog vikenda ih čeka okršaj sa “Dušanom Silnim” u Pocerskom Pričinoviću. Svakako će to biti izuzetno važan meč sa potencijalom za dramu. Ukoliko je tim iz Šabačke Kamenice pobedio “Jedinstvo”, ova utakmica biće kao finale u kome će pobednik direktno u Okružnu ligu, a poraženi dobija još jednu priliku protiv “Cera” (J. Lešnica). Kome remi odgovara uslovljeno je razlikom u eventualnoj pobedi “Dušana Silnog” sinoć.
Mali Zvornik je u teškoj situaciji posle poraza od “Gorkog”, no ništa nije izgubljeno za njih ako su sinoć oni slavili. Svakako će navijati za “Silnog” i nadati se krugu ekipa sa tri boda gde će oni imati najbolju gol razliku.
Potencijalni remi sinoć onemogućio je “Jedinstvo” da u ma kojoj opciji bude prvi, no navijačko opredeljenje je potpuno preokrenuo u korist “Gorkog” pred završnicu Mini lige. Pobeda ekipe iz Glušaca sa dva ili više golova razlike daje im meč protiv “Cera” u kome mogu do višeg ranga.

D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa