28. jun 2018.28. jun 2018.
POSLEDNjI MEČ U SEZONI

Jadrani između tuge i sreće

Posle deset i po meseci, sezonu zatvara duel za Okružnu ligu. Lokalni derbi “Jedinstvo” - “Cer”. Ulog plasman/opstanak u petom rangu
Ostalo je još samo jedno nepopunjeno mesto u Okružnoj ligi, jedno mesto u najkvalitetnijoj ligi pod ingerencijom Fudbalskog saveza Mačvanskog okruga, popuniće ga Jadrani, to je izvesno, ali ne i koji Jadrani?
Sezona započeta još sredinom avgusta 2017. godine, epilog će dobiti u okršaju “Jedinstva” iz Malog Zvornika, dvostrukog vicešampiona, vicešampiona MOL “Jadar”, odnosno Mini lige za popunu Okružne lige i “Cera” iz Jadranske Lešnice, tima koji je loše počeo Okružnu ligu, potom se vratio, delovalo osigurao opstanak, međutim serija neuspeha u finišu dovela ih je do baraž pozicije i borbe za spas u jednom meču. Propozicije su jasne, poznate. Možda se pitanje reši u 90 minuta, a ako ne, slede jedanaesterci.
U sezoni 2015/16 ove ekipe bile su najbolje u jadarskoj grupi međuopštinskog ranga, ali je ipak uspešniji “Cer” obezbedio titulu i viši rang. Međusobni mečevi te sezone doneli su pobedu Lešničana na svom terenu 4:2 i remi u Zvorniku 1:1. “Cer” svakako želi i treću uzastopnu sezonu da igra u okružnom rangu, dok Mali Zvornik teži da gleda ovu ligu ponovo posle sedam godina.
Favorita u subotu teško je odrediti, sve je moguće, čak i da penali odluče, jedino neće biti druge prilike, ovog leta, za poraženog.
Utakmica počinje u 18 časova subotu. Mesto odigravanja nije poznato u trenutku štampe broja pred vama, ali “prvi favorit” je bio stadion “Lagator” u Loznici. Kada bude određen domaćin, biće poznata i službena lica za poslednju utakmicu u sezoni 2017/18.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa