5. jul 2018.5. jul 2018.
BOMBOM PROTIV POLICIJE
JEDAN ČOVEK BLOKIRAO ČAVIĆ

BOMBOM PROTIV POLICIJE

Prošlog četvrtka pedesetčetvorogodišnji Z.B. pretio je da će se razneti bombom i zapaliti benzinom. Drama se odvijala na terasi njegove kuće, na uglu ulica Cerske i Nikole Pašića u naselju Čavić.
Zbog ovog događaja policija je blokirala te ulice, na lice mesta došli su i vatrogasci i hitna pomoć. Pregovori su trajali više časova, a Z.B. se predao oko 10 časova uveče.
Sve je počelo istog dana pre podne u Vladimircima. Kada je Z.B. došao u policijsku stanicu da registruje automobil saopšteno mu je da je za njim raspisana potraga. On je tada izvadio ručnu bombu koju je imao kod sebe, zapretio zaposlenim službenicima i pobegao.
Nakon toga se sklonio u kuću u Šapcu. Sumnjalo se da u kući ima još nekog.
Mnogi su špekulisali koji je motiv čovek imao za ovakav potez. Pričalo se o imovinskim razlozima. Jedni su govorili da je kupio kuću koju je banka oduzela od dužnika, ali ne i plac, te da čovek ne može da uđe u kuću sem vazdušnim putem. Drugi su tvrdili takođe da je kupio kuću od banke, ali da se prethodni vlasnik razveo od žene kojoj je sada pripala polovina kuće.
Međutim, kako saznajemo, ništa od ovoga nije tačno. Razlog za ovakav potez bilo je isključivo to što Z.B. nije želeo da bude uhapšen.
Pretresom njegove kuće u Jaloviku otkriveno je još oružja.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa