5. jul 2018.5. jul 2018.
REKREACIJOM DO ZDRAVLjA
U ŠABAČKOJ TVRĐAVI POČINjE TREĆE FITNES LETO

REKREACIJOM DO ZDRAVLjA

Protekle sedmice u Gradskoj kući održana je konferencija povodom Trećeg fitnes leta koje organizuje Sportsko udruženje “Nika”, a čiji je pokrovitelj Grad Šabac. Na konferenciji su govorili Dragan Nikolić, član Gradskog veća Šapca i instruktorka Sanja Nikšić.
- Treće Fintes leto održaće se na Tvrđavi na Starom gradu, a tokom celog jula, zainteresovani će imati priliku da vežbaju beslatno. U pitanju je kardio trening a intezitet će biti prilagođen širokim masama, tako da svako može da ga isprati. Termini za odrasle su ponedeljkom, sredom i petkom od 21.00, dok je za decu ispod deset godina program prilagođen njihovom uzrastu, sredom i petkom od 20.00 časova – istakla je Sanja Nikšić i dodala da zainteresovane i ove kao i prethodnih godina očekaju razni pokloni.
Grad Šabac u segmentu rekreativnog sporta podržava sve manifestacije koje će angažovati veliki broj sugrađana, pa tako i Fit leto.
- Rekreativni sport je jako bitna grana sporta, a čini se da je uz profesionalni, uvek u drugom planu. Trudimo se da kada god nam se ukaže prilika, podržimo ovu vrstu aktivnosti. Smatram da je naročito za naše lepše polovine jako bitno da učestvuju u tome. Možda se nekom svidi i nađe razlog da nastavi da trenira. U svakom slučaju bilo koja vrsta bavljenja fizičkom aktivnošću rekreativnog tipa je izuzetno bitna – istakao je Dragan Nikolić.
S obzirom da je do sada između 500 i 1.000 ljudi aktivno učestvovalo u ovom projektu, i ove godine se očekuje veliki broj vežbača.

K.J.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa