19. jul 2018.19. jul 2018.
UREĐENjE ZMINjAKA
POČELA IZGRADNjA BALON SALI U OŠ “Jovan CvijiĆ”

UREĐENjE ZMINjAKA

Predstavnici Gradske uprave posetili su protekle sedmice Zminjak, u kom su počeli radovi na balon sali u Osnovnoj školi “Jovan Civjić”. Ove godina će meštani Mesne zajednice na raspolaganju imati 1, 2 miliona, a prošle godine su na referendumu izglasali rekonstrukciju balon sale i za to su opredelili 2,5 miliona.
-Od škole se uvek počinje, jer su nam deca najpreča. Ovo je temelj društva, tako da balon sala znači dosta, kako bi se naša deca približila i imala iste ili slične uslove kao i deca u gradu. Predlozi za sledeći referendum su kao i u svakom selu, uređenje Doma kulture, putna infrastrtuktura i crkva – istakao je predsednik Mesne zajednice “ “Zminjak – Skrađani” i odbornik Skupštine grada Šapca, Dragan Stanković.
Prema rečima direktora OŠ “Jovan Cvijić, Vladimira Simića, pravilan razvoj dece najvažniji, za sve meštane je važan, a pre svega njihovim roditeljima
-Sve drugo može da čeka, zdravlje ne može. Želim da izrazim u ime škole zahvalnost gradu Šapcu, Lokalnoj samoupravi i našim meštanima koji su odlučili da sredstva usmere ka izgradnji ove sale – naveo je Simić.
Jelena Topalović Petrović, pozvala je ovom prilikom meštane da se ukoliko to nisu, upišu u spisak za neposredno izjašnjavanje.
-Svedoci smo realizacije sjajnog projekta koji je prošle godine izglasan u Zmiljaku. Uspostavlja se temelj sale koja će biti korišćena i od strane pre svega učenika škole ali i ostalih meštana Zminjaka. Pozivam sve meštane Zminjaka i Skrađana da smišljaju ideje za projekte za neposredno izjašljavanje ove godine. Naravno, pozivam ih da se ukoliko već nisu, upišu u spisak učesnika za neposredno izjašnjavanje, da predlažu projekte, plaćaju porez i izađu sa novim idejama ove godine – poručila je Jelena Topalović Petrović.

K.J.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa