7. april 2011.7. apr 2011.
VEĆE OPŠTINE KOCELjEVA, BIBLIOTEKA, JKP “PROGRES“

KULTURA U CENTRU

Govoreći o prošlogodišnjem radu direktor ove ustanove Nebojša Ostojić istakao je da je biblioteka uprkos veoma teškoj godini uspela da ispuni plan i program.
- U biblioteci su se dešavale veoma ružne stvari. Ali mi nemamo dugovanja. Nismo ni u plusu ni u minusu- rekao je Ostojić koji je iskoristio priliku da upozna opštinsko veće sa činjenicom da su istražne radnje protiv nekadašnjeg šefa računovodstva Đorđa Nešića zbog zloupotrebe službenog položaja sprovedene. Prema njegovim rečima Nešić je oštetio ovu ustanovu za skoro pola miliona dinara, jer je novac namenjen za doprinose zaposlenih uplaćivao na svoj konto.
- Pored toga i protiv biblioteke je pokrenut prekršajni postupak od strane poreske uprave zbog toga što novac nije uplaćen, a njih ne zanima gde je on završio - istakao je direktor koji je dodao da je u ovogodišnji program rada povodom veoma značajnih jubileja naknadno uvršteno štampanje monografije crkve koceljevačke i publikacija o odbojkaškom klubu „Tamnava“, kao i manifestacija Noć muzeja.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa