26. jul 2018.26. jul 2018.
BEND “SLONZ”

BEND “SLONZ”

Šabački bend “Slonz” izdao je prvi album pod nazivom “Lepota u glavi”. Prvenac čini osam pesama, a izdavačka kuća je “RNR records Beograd”. Album će se uskoro naći na portalima i sajtovima, a mladi muzičari sa uzbuđenjem čekaju reakcije slušaoca.
- Na Demofestu smo imali sjajnu promociju albuma i press konferenciju. Sve je bilo na vrhunskom nivou, kao i svirka pred 10.000 ljudi u Banjaluci. Tamo nas za razliku od većine Šapčana, već prepoznaju – ističe Borivoje Tošić i uz smeh dodaje da su već počeli da se osećaju kao zvezde.
-Bilo je fenomenalno čuti publiku kako sa nama pevaju “Automobil” i prepoznaju naše pesme. Nažalost, idalje nismo "dovoljno afirmisani" da sviramo na ŠLF-u, kao i ostali Šabački bendovi, ali i to će se promeniti – dodaje Tošić.
Da su kao zvezde i prihvaćeni u Banjaluci, dokaz je komentar objavljen nakon njihove svirke, na oficijalnom portalu Demofesta.
“Čim je sa bine zatreperio prvi rif, bilo je jasno zašto je baš Nikola Mijailović prošle godine kući otišao kao najbolji gitarista festivala. Kako i dolikuje, Slonz je banjalučkoj publici predstavio album prvenac “Lepota u glavi”, ali i stvari koje nisu našle svoje mesto na njemu, ali kojima je, svakako, mesto bilo na bini Demofesta”
Ambiziozni muzičari planiraju u septembru promociju albuma u Hrvatskoj i Sloveniji. U toku je priprema spota.

K.J.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa