2. avgust 2018.2. avg 2018.
Prvi plef of koraci
RUKOMET Medicinar počinje pripreme

Prvi plef of koraci

Večeras startuju pripreme Medicinara - Tim značajno izmenjen, ne i ambicije - Uz prvotimke rade i mlađe kategorije - Cilj je plej of
U proteklih nekoliko meseci dogodile su se promene na svim nivoima Ženskog rukometnog kluba Medicinar. Kako su se događale, tako su i bile glavna tema finaliste Kupa Srbije i šampiona u sezoni 2016/17. Ipak, više to neće biti glavna tema jer od večeras počinju pripreme seniorki i uigravanje za novu sezonu. Kada se preselimo na parket, novi je stručni štab, novi trener, mnogo novih igračica, posle šest sezona kapitenska traka menja vlasnika, što dovoljno govori koliko su pripreme važne jer je neophodno sve uskladiti. Plej of je ovosezonski cilj, a da bi se dostigao, nema mesta za kikseve i uigravanje tokom prvenstva.
Igračke izmene su velike. Nema više u ekipi: Ane Radović (završila karijeru i posvetila se ulozi sportskog direktora), Suzane Ćubele, Aleksandre Stamenić, Aleksandre Stanisavljević, Danice Stojiljković, a da ih odmene imaju zadatak pridošlice: Aleksandra Bakša, Tamara Simonović, Jelena Bulatović, Marina Rašić, Olivera Vukčević, Srna Sukur. Igračice sa najdužim stažom u klubu, Jovana Perić (nova kapitenka), Dunja Vragolić, Jovana Milošević, Aleksandra Ručnov biće na raspolaganju novom treneru Sandri Kolaković. Sa seniorkama će raditi i mlade igračice iz klupske škole, rođene između 2002. i 2004. godine.
Kompletne pripreme će biti sprovedene u Šapcu, a liga startuje, najverovatnije, poslednje nedelje septembra.

D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa