16. avgust 2018.16. avg 2018.
Predstava za decu u Kulturnom centru

Ljubav je muzika

Grupa glumaca entuzijasta i zaljubljenika u svoj posao uradila je predstavu za decu pod nazivom “Ljubav je muzika. Uz dosta plesa na sceni i dobrog ritma, nakon brojnih gostovanja u Srbiji obradovali su i šabačke mališane protekle nedelje svojim nastupom u Kulturnom centru ”. Bora Božanić, Slađana Pejčić, Jovana Pantić i Đorđe Damjanović priredili su muzičko-scenski performans za najmlađe.
- S obzirom na to da je muzika prilično zaboravljena kategorija hteli smo po principu mjuzikla da na deci prihvatljiv način približimo osećanje ljubavi kroz muziku. Ima elemenata španske, grčke i naše narodne muzike. Mi smo kao ekipa odlučili da ova naša predstava, kao i naredne imaju elemente muzike i neizostavne ljubavi prema deci - rekla je Slađana Pejčić.
Inspiracija za ovaj mini mjuzikl potekla je od teksta Sare Pagani, edukativnog je karaktera i deca mogu da učestvuju tokom prestave, što glumcima i deci daje dodatnu satisfakciju.
- Priču smo radili preko tri meseca. Sam proces stvaranja je naporan, ali kada dođemo do cilja to je onda pravi užitak i zadovoljstvo raditi za decu, posebno kada znamo da neki od njih dolaze više puta da je pogledaju - naglasio je Đorđe Damjanović.
Glumica Jovana Pantić koja tumači lik mlade Grkinje uživa dok igra sirtaki i ističe da svako izvođenje donese nešto novo.
- Predstava je zanimljiva, duhovita i prilagođena kako maloj deci, tako i odraslima, uživamo dok igramo. Mnogo smo putovali sa ovom predstavom i svaki put je drugačije izvođenje - rekla je Jovana.

M. Ž.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa