7. april 2011.7. apr 2011.
JKP “PARKING“ ŠABAC

PARKING MESTO U BOJI ZONE

Prema programu poslovanja JKP “Parking“ u ovoj godini predviđa prihod od 51 milion dinara. Radi lakšeg snalaženja građana planirano označavanje parking mesta u bojama zone. Poskupljenja parkiranja, po svemu sudeći, u ovoj godini neće biti
Prethodnu godinu smo završili uspešno. Ostvareni prihod je oko 46 miliona dinara, dok u 2011. godini planiramo povećanje od nekih pet miliona. Prošlogodišnji rashodi su iznosili oko 45 miliona dinara, i oni će se ove godine povećeti. Ove godine bi trebalo da primimo četiri nova kontrolora, shodno povećanju broja parking mesta, i u planu nam je da marketiniški približimo način i prodajna mesta na kojima mogu da kupe karte za parkiranje. Naime, da oformimo spisak trafika i preko javnih glasila upoznamo građane sa njihovim lokacijama ““ kaže direktor JKP “Parking“ Dragan Ninković.
Po njegovim rečima, već sada pored trafika koje prodaju karte za parking se nalaze obaveštajne table JKP “Parking“, a u cilju što lakšeg snalaženja žitelja Šapca prilikom parkiranja, po uzoru na neke veće gradove, u nekoj bližoj budućnosti je planirano obeležavanje parking mesta bojama zone u kojoj se nalaze.
Poskupljenja parkiranja za sada neće biti. Planira se samo korekcija cena za vozila koje odnese pauk.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa