14. april 2011.14. apr 2011.
FUDBAL: ŠABAC: FK „MAČVA“- FK „PARTIZAN“ (Bumbarevo brdo) 0:1 (0:0)

„BUMBARI“ - DRUGI PUT

Šabac, 09.04.2011.godine. Stadion: FK „Mačve“. Gledalaca 300. Strelac: Sedlarević u 73. minutu (FK „Partizan“). Žuti kartoni: Vasić u 90. minutu (FK „Mačva“) i Andrić u 90. minutu (FK „Partizan“).
Stepandić, Tajdić, Pejović, A.Radovanović, Ristivojević, Obrovac, Samurović, Radovanović, Tufegdžić, Kovačević, Gavrić.
Već je kup utakmica u Vladimircima nagoveštavala rezultat utakmice sa FK „Partizanom“ iz Bumbarevog brda.
FK“Mačva“ je pružila igru bez stvarne agresije (domaćin gubi a tek u poslednjem minutu dobije žuti karton), bez ideje i rešenja. Gosti iz Bumbarevog brda pružili su organizovanu igru, nadigrali FK“Mačvu“ u svim elementima igre, čak i u domenu osnovne fudbalske tehnike.
Svaka čast „Bumbari“.
Nema sumnje da FK „Mačva“ po imenima ima jedan od najboljih timova u ligi, ali imena ne igraju fudbal. Što bi rekli stari Latini: „Hic Rodos, his salta“.
FK „Mačva“ ima najboljeg golmana u ligi. Iskusnu i kvalitetnu odbranu (Tajdić, Pejović). Šta reći o veznom redu, gde je iskusni Samurović, igrač koji je igrao Telekom ligu Srbije (Lazić), zatim prvoligaški igrač (Obrovac), napad u kome je iskusni Kovačević i trenutno najbolji igrač FK „Mačve“ - Gavrić. Svaki od njih bi trebao da se prošeta u prvih trideset minuta kroz odbranu npr. FK“Borca“ iz Šapca, postigne ili namesti dva gola, skine kopačke i kaže: „Ja sam za danas završio“.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa