13. septembar 2018.13. sep 2018.
RADNIČKI I MAČVA GOSTUJU U NASTAVKU ZONE

IZNENAĐENjA ŽELE NOVE USPEHE

Šabački “Radnički” i “Mačva” Bogatić najprijatnija iznenađenja na startu Zone. Ulogu favorita lige i narednog kola ostavljaju drugima, ali žele da seriju uspeha nastave u Lešnici i Krupnju
Dovoljno je pogledati tabelu i videti koliko su novajlije sa ovog područja dobro startovale i zašto su najprijatnija iznenađenja prva tri kola. U tri kola, protiv zonaški iskusnijih rivala demonstrirali su zrelost, strpljenje i ideju kada je najpotrebnije.
“Radnički” je protiv “Divaca” loše počeo, ali je čekao nastavak da preuzme kontrolu. U Krupnju se vratio kada je izgledalo da je poraz neizbežan i 0:2, na teškom gostovanju, jednom od najtežih u ligi, pretvorio u bod, a potom je dobro odgovorio na stres usled nezasluženog zaostatka na poluvremenu protiv imenjaka iz Klubaca, iako su Šapčani dominirali čitav meč, u prilikama i igri. Posle dve sezone, ponovo će ukrstiti koplja sa ekipom iz Lešnice. Uz “Mačvu” “Borac” je jedini klub sa kojim su šabački “crveni” igrali prvenstvene duele u periodu posle oživljavanja kluba 2013. U dve sezone Okružne lige, 2016. i 2017. godine, po pravilu su domaćini slavili u okršajima ovih rivala. Lešničani su prethodne godine bili odlični u Zoni “Drina”, a ove su, kao i “Radnički” bez poraza u tri kola. Sigurno su slavili u jedinoj utakmici u Lešnici, a ostali neporaženi na jako teškim terenima u Mionici i Valjevu. U svom sastavu “Borac” ima nekoliko igrača sa srpskoligaškim iskustvom i generalno iskusniji tim, te je favorit i u nedelju, no sve što ide u korist Lešnici, Šapčani žele da “pokore” optimizmom i verom u svoje mogućnosti.
Iako su “Divci” nezgodan, defanzivno orijentisan rival, Bogatinci su uspešno sezonu počeli pred domaćom publikom. Pre ove pobede, sa dva meča u Lajkovcu, doneli su, više nego zadovaljavajuća četiri boda. “Mačva” prepušta “Rađevcu” zvanje favorita pred derbi u nedelju, no sav pritisak, i bez takvog epiteta, već je na leđima “crno-narandžastih”. Ciljaju Srpsku ligu, a samo su bod osvojili do sada i ništa osim pobede nije zadovoljavajuće za njih.
Oba duela, u Lešnici i Krupnju, predviđena su za nedelju, od 16 časova.
RADNIČKI – RAD. STOBEKS 3:2 (1:2)
Stadion Borca. Gledalaca: 300. Glavni sudija: Stefan Mitrović (Valjevo), pomoćnici: Vesić (Valjevo) i Milošević (Ljubovija). STRELCI: A. Pantić u 27. i 55. Lončar (11 m) u 80. minutu (Radnički Šabac); Tadić u 25. i Matić u 29. (Rad. Stobeks). ŽUTI KARTONI: Lujanović (Radnički Šabac); D. Matić, Petrović, Mićić, N. Matić, Perić (Rad. Stobeks).
RADNIČKI ŠABAC: Vučinić, Polić, Domazet, Škorić, Ruvidić, Lujanović, N. Pantić (Lončar), Budečević (Marković), A. Pantić, Jovičić (Arnautović), Širgić.
RAD. STOBEKS: Pešić, Purtić, Jovanović, D. Matić, Tadić, Jeremić (Perić), Gavrić, Petrović, Mićić, Stojanović, N. Matić.

MAČVA (B) – OFK DIVCI 1:0 (0:0)
Bogatić. Gledalaca: 200. Glavni sudija Petar Nešković (Ub), pomoćnici: Josipović (Šabac) i Čotrić (Loznica). STRELCI: Jokić u 71. minutu (Mačva). ŽUTI KARTONI: Petrović, Mićić, Radukić, Jokić (Mačva); Kovačević, Radovanović, Lukić, Todorović, Veselinović (OFK Divci).
MAČVA (B): Stepanović, Petrović (Vasić), Teodorović (Berić), Gavrić, Đokić, Panić, Đurđević, Mićić, Radukić, Uglješić, Isaković (Jokić).
OFK DIVCI: Ivanović, Vesić (Vlajković), Terzić (Dragojlović), Mitrović, Todorović, Radovanović, Stijelja, Veselinović, Tomić (Kovačević), Prokić, Lukić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa