14. april 2011.14. apr 2011.
ŠABAČKA FILIJALA ZAPOŠLjAVANjA

SAJAM U ZORKINOJ HALI

Šabačka filijala za zapošljavanje organizuje sajam zapošljavanja u petak 15. aprila ove godine, u Hali sportova „Zorka“ sa početkom u 11. časova.
Cilj sajma je da se nezaposlenima pomogne da ostvare neposredni kontakt sa poslodavcima i na taj način povećaju svoje šanse za zaposlenje, a poslodavcima da omogući izbor najboljih kandidata.
Učešće na sajmu uzeće veliki broj poslodavaca, sa dva nova investitora iz Italije. Veskovini Group će primiti od 120 do 160 lica mašinske i metalske struke. Dok Ital projekt treba da otvori svoju halu u slobodnoj carinskoj zoni, za početak primiće 68 lica mašinsko ““ metalske struke, a u okviri njih trebalo bi da se otvori dosta malih akcionarskih društava. Očekujemo preko 30 poslodavaca i preduzeća iz različitih delatnosti i to: Roda, Novitas, Vum, Estetika, Galeb, Sani, Zorka Keramika i drugi. Pozivamo i poslodavce i nezaposlene sa područja opština Šabac, Bogatić, Vladimirci i Koceljeva da učestvuju na sajmu zapošljavanja, poručio je direktor šabačke Filijale Branko Filipović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa