13. septembar 2018.13. sep 2018.
ZADOVOLjENE  POTREBE MEŠTANA
PRNjAVOR

ZADOVOLjENE POTREBE MEŠTANA

Nadam se da će se dobra saradnja koju naša Mesna zajednica ostvaruje sa Gradom nastaviti. Pozvao bih ovom prilikom stanovnike svih mesnih zajednica da se upišu u spiskove za neposredno odlučivanje i daju predloge za projekte koji mogu unaprediti kvalitet života – istakao je Tufegdžić
Asfaltiranje ulice od 310 metara koje vodi do groblja u Prnjavoru, završeno je protekle sedmice. Grad Šabac je za ovu investiciju opredelio 1,5 miliona dinara. Asfaltiranju su prisustvovali Milan Vasić, direktor JP “Infrastruktura” Šabac, Miodrag Filipović, rukovodilac Sektora za gradnju u ovom javnom preduzeću i odbornici u Skupštini grada Ivan Tufegdžić i Milutin Jekić.
Prema rečima Milana Vasića u budućem periodu akcenat će biti stavljen na uređenje groblja i centra sela.
- Uređenja će svakako biti predmet angažovanja i rada od strane JP “Infrastruktura”. Takođe, u planu je veliki investicioni ciklus u gradu za koji je opredeljeno 10 miliona evra. Pravljenje planova, projekata i prikupljanje neophodne dokumentacije je u toku – istakao je Milan Vasić.
Milutin Jekić, istakao je da je uređenje puta ka groblju od velike važnosti.
- Kako kaže poslovica: “Ukoliko ne poštujete svoje pokojnike, ne poštujete ni žive”. Ova deonica vodi do njiva, pa će asfaltiranjem zemljoradnicima biti lakše da dođu do svojih oranica – istakao je Jekić.
Tufegdžić je naglasio da je Gradska uprava imala sluha za zahteve koje su uputili predstavnici Saveta MZ “Mačvanski Prnjavor” i odbornici iz ovog mesta.
- Nadam se da će se dobra saradnja koju naša Mesna zajednica ostvaruje sa Gradom nastaviti. Pozvao bih ovom prilikom stanovnike svih mesnih zajednica da se upišu u spiskove za neposredno odlučivanje i daju predloge za projekte koji mogu unaprediti kvalitet života – istakao je Tufegdžić.
Meštani Prnjavora imaće po prvi put ove godine priliku da učestvuju u neposrednom izjašnjavanju.
-Mesna zajednica Prnjavor raspolaže sa 4,5 miliona dinara. Ovi putem bih pozvao sve građane Mesne zajednice Prnjavor da u što većem broju izaću na neposredno izjašnjavanje i daju svoje predloge. Imamo mnogo predloga koje bismo hteli da realizujemo uz pomoć građana i potrebna nam je njihova izlaznost u što većem broju rekao je - Živorad Vasić, predsednik Mesne zajednice Prnjavor.

K.J.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa