27. septembar 2018.27. sep 2018.
TREĆA SEZONA EMISIJE „DOBAR, LOŠ, ZAO“ OD PETKA NA TV ŠABAC

#izVucicemose

Posle tromesečne pauze, nikada duže u novijoj istoriji, prvi srpski politički istern - Dobar, loš, zao, vraća se na male ekrane sutra, u petak 28.09.
Autorski tandem koji je do sada odradio 58 epizoda Marko Vidojković i Nenad Kulačin spremno dočekuje prvu epizodu u trećoj sezoni. Za slogan sezone izabrali su haštag - #izVucicemose koji sam po sebi dovoljno govori.
- Hoćemo jednog dana, sigurno, ali kada, videćemo. Izvući ćemo se iz ovog pakla, a do tada nema povlačenja i nema predaje - kaže Vidojković za Glas Podrinja.
Tokom leta bilo je dosta materijala, ali autori kažu da se na prošlost neće osvrtati.
- Nemojte da sumnjate da materijala neće biti. Njega je na svakom koraku, poput svinjskih papaka i letećih automobila - dodao je Kulačin.
Kako su nam rekli, prva epizoda biće prava „izdajnička i stranoplaćenička“, pošto im u goste dolaze Rada i Moma Trajković sa Kosova i Metohije. U prvoj epizodi novog serijala biće reči i o tome kako je važno učestvovati, a ne pobediti, gde nam se to zadenuo gradonačelnik Beograda, šta to dokoni predsednik planira da radi... Stalni član ove vesele ekipe magarac Sima pripremio je i svoj kutak.
Za ovu sezonu je pripremljena i nova špica, a emisija nastavlja svoj život na Televiziji Šabac svakog petka od 20.05 sati, kao i na TV Naša.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa