27. septembar 2018.27. sep 2018.
Vožnja vedrog raspoloženja
BICIKLIJADA KROZ MAČVU 2018.

Vožnja vedrog raspoloženja

Prošle nedelje, po peti put ( obog puta samostalno ) u organizaciji Ekološko-edukativnog centra Bogatić i Opštinskog Odbora Zelenih, ove lokalne samouprave, podršku i pomoć Kulturno-obrazovnog centra Bogatić, kao i više sponzora, održana je manifestacije “Biciklom kroz Mačvu”. Start i cilj ove sportsko-rekreativne manifestacije bio je na platou ispred osnovne škole u Bogatiću.
Pozivu organizatora odazvalo se više desetina biciklista iz svih sela opštine Bogatić, Golubinaca, Stare Pazove, Osečine, Šapca, Obrenovca...
Voženo je ukupno 34 kilometra, kroz Bogatić, Mačvanski Metković, Belotić i Dublje. Kraća pauza za odmor i ručak bila je u Etno selu “Mačvanski konak” u Mačvanskom Metkoviću.
- Cilj manifestacije, koju će mo i u buduće samostalno organizovati je promocija zdravog stila života. Želja je da odgovornima skrenemo pažnju na potrebu izgradnje, bar jedne biciklističke staze,gde bi ljubitelji ovih dvotočkaša mogli da iskažu svoje veštine. Cilj je i uključenje što većeg broja građana, jer vožnja bicikla doprinosi njihovom boljem zdravlju, kaže Vladimir Ristić u ime organizatora.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa