4. oktobar 2018.4. okt 2018.
U NAJAVI VIKEND ZA HEDONISTE
SEDMO KOLO KOLUBARSKO – MAČVANSKE ZONE

U NAJAVI VIKEND ZA HEDONISTE

Oba kluba našeg Okruga imaju derbi duele pred svojim navijačima. U Šabac i Bogatić dolaze boljeplasirane, dobrim rezultatima motivisane ekipe, a dočekuju ih timovi poneti željom da isprave loš utisak iz prethodnog ili nekoliko prethodnih kola
U Osečini nije bilo dobro, a moglo je biti bolje. RADNIČKI je imao lepu priliku da se pobedom vrati u vrh, imao i prednost, no sve su prokockale greške u drugom poluvremenu. Sada u Šabac dolazi kalitetniji tim od prethodnog protivnika, najprijatnije iznenađenje BREZOVICA. Ekipa iz valjevskog kraja igrala je gotovo perfektno do prethodne runde kada je iznenađujuće poklekla pred domaćom publikom protiv valjevskog RADNIČKOG. Nastup imenjaka iz Valjeva mogao bi poslužiti Šapčanima da prekinu već bolan niz od tri poraza. Gosti imaju sjajnu odbranu, ali “crvenima” napad nije problem, drugi je najefikasniji u ligi, no defanziva je bolna tačka na kojoj treba raditi. Gde je RADNIČKI, tu je i napadački fudbal, golovi na obe strane, realno je da tako bude i u subotu od 15 sati.
Bogatinci su u Lešnici podbacili, ali su igrali protiv jednog od dva najbolja tima lige. Sada MAČVI dolazi drugi klub iz te “liderske grupacije”. VRELO SPORT nije samo tim iz rodnog mesta Nemanje Matića, već odličan zonaš, ukomponovan tim, uigran, sa nekoliko igrača srpskoligaškog iskustva, stečenog mahom u ubskom JEDINSTVU. Za poraz ne znaju, imaju tri uzastopne pobede i sve igračke potencijale neophodne u borbi za titulu i viši rang. MAČVA ima dobru sezonu trenutno i pred sobom veliki ispit kvaliteta.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa